Investitie

Investiție

Câteva informații utile despre cum lucrez și ce înseamnă pentru mine fotografia de nuntă

Mă bucur și vă felicit că ați ajuns atât de departe în aventura voastră pentru planificare a nunții !

Investiție ?

Când vine vorba de fotografia de nuntă mă gândesc cu entuziasm la amintirile frumoase cu care o să rămâneți după o zi magică pentru tine și pertenerul tău. Ziua nunții voastre vine și pleacă într-o clipire. Investiția într-un fotograf bun de nuntă vă permite să vă bucurați de acea zi, dar și să priviți înapoi și să retrăiți acele emoții cu bucurie.

De la primele priviri cu lacrimi în ochi, toasturile la care ai râs și toate momentele frumoase alături de cei dragi, fiecare fotografie o să iți aducă aminte de acele amintiri. Voi deveni unul dintre oaspeții tăi, fotografiind subtil cu rezultate excelente. Sunt specializat în fotografierea nunților și voi încercă să capturez fiecare moment autentic și sincer pentru voi și invitații voștri.

Cu cine lucrez

Voi fi sincer, nu sunt pentru toată lumea și nu toți sunt pentru mine. Vreau să lucrez cu cupluri care iubesc creativitatea și ideile out-of-the-box.
Mai important, daca sunteți doar în căutarea unui furnizor, ca un fotograf să apară pur și simplu în ziua nunții și să își termine treaba și să o numească o zi normală, atunci cel mai probabil nu sunt pentru voi. Eu vreau să vorbesc despre relația voastră, despre investiția pe termen lung. Vreau să vă cunosc și să mă simt că parte din famiie în ziua nunții.

Vreau să vă uitați la fotografiile voastre în următorii ani și să vă amintiți cum a fost să fiți acolo, să simțit tot ce ați simțiți atunci.

Pachetele pentru nuntă încep de la 700€ , fișierele digitale și albumul de nuntă sunt incluse !

Tarife

Pentru un minut vreau să fii atent la următorul aspect, deoarece societatea noastră își dorește deseori rapid și iefin … așa că haideți să ne gândim la investiția voastră în acest fel: Dacă cheltuiți, să zicem, 1500€ pentru pachetul de nuntă (timp de fotografiere, albume, printuri, talent, călătorii și ședințe) și apoi la cea de-a 20-a aniversare a nunții, sau chiar să spunem cea de-a 50-a aniversare a nunții, și le arați albumul sau fotografiile de nuntă nepoților sau strănepoților tai, atunci ce înseamnă aceste fotografii pentru tine ? Care este investiția ta în aceste amintiri ? Dacă doriți să le priviți monetar, atunci aproximativ 30 E / an. Pentru mine aceste amintiri înseamnă mult mai mult decât atât. Nu te gândi astăzi. Gândește-te peste 10,20, 50 sau mai mulți ani. Nu cumpărați din impuls, cumpărați pe termen lung, moștenirea familiei.

S-ar putea să nu fiu cel mai ieftin fotograf, dar vă promit că o să îmi dau toată silință și o să pun suflet când vine vorba de a captura amintiri pentru clienții mei. La urma urmei, acestea sunt câteva dintre cele mai importante momente din viața ta și vrei să investești în cineva care dorește să își folosească abilitățile și pasiunea pentru tine.

Pentru detalii complete despre preț vă rog să îmi lăsați un mesaj în secțiunea de contact.

Să ne acomodăm

Înafară de timpul pe care îl petreceți voi doi în ziua nunții, cea mai mare parte din timp o petreceți cu fotograful ! Este absolut normal să te simți puțin ciudat în fața camerei și fiecare cuplu pe care îl fotografiez se simte așa înainte de nuntă.

Sunt aici pentru a vă arata că fotografiile de nuntă nu trebuie să fie incomode. După aceea, nu o să vă vină să credeți cât de ușor a fost.
Cred cu adevărat că toată lumea merită să se simtă frumos și nimic nu mă face mai fericit decât să evoc acest sentiment în cineva prin fotografiile pe care i le-am făcut.

Rezultatele cele mai bune apar când aveți încredere în mine și în viziunea mea pentru voi.

Post-procesare

Pentru a obține rezultatul final, editez fiecare fotografie pe care v-o înmânez în stilul prezentat pe site. Post-procesarea fotografiilor constă în ajustări de luminozitate, contrast, culori și încadrare.

Ca și coloristică, imaginile sunt reprezentate de stilul fotografiei pe film plin de viață în culori. Îmi plac mult și fotografiile alb-negru, ele pot să aibă de multe ori un impact foarte puternic și să transmită o emoție mult mai intens. O să primiti și o versiune color pentru fiecare fotografie alb-negru.

Mai jos puteți vedea cadru before&after ca să vă faceți o idee de cât de puternică e magia post-procesării.

Save the Date și Trash the Dress

Fiecare dintre ședințele foto are loc în altă zi, asta ne ofertă libertatea și timpul necesar pentru a face lucruri inedite împreună.
Ședința Save the Date se realizează înainte de nuntă cu scopul de a marca în timp sosirea marelui eveniment, un avantaj pe care îl prezintă ședința este familiarizarea cu aparatul de fotografiat și cu mine. Ședința Trash the Dress este realizată după nunta și o recomand cu tărie ca o sesiune obligatiorie pentru toate cuplurile.

Despre album

Consider că după nuntă produsul final este albumul vostru, cel mai prețios lucru cu care o să rămâneți.
Deși acest album va fi despre voi, nu va fi doar pentru voi. Este un cadou pentru copiii voștri, nepoții voștri și pentru toți ceilalți care vă iubesc și vor să-și amintească una dintre cele mai interesante și mai importante zile din viață voastră, cu detalii vii.

În 50 de ani, albumul vostru va fi singurul lucru pe care voi și familia voastră îl veți avea pentru a vă aduce aminte cum ați arătat și cum v-ați simitit la nunta voastră. În timp ce trăim o lume digitală cu avantajele ei, povestea voastră este spusă în formă de artă prin fotografie.
Fotografiile voastre nu ar fii fericite să le păstrați doar pe un stick sau pe o pagină de socializare, prin urmare realizarea unui album de nuntă este o soluție perfectă pentru a stoca fotografiile de nuntă. Aceste calități mă fac să iubesc aspectul atemporal și transcedent al albumului de nuntă. Odată ce o să vedeți și voi rezultatele o să simțiți acest lucru.

Acesta e principalul motiv pentru care albumul este inclus în fiecare pachet pe care îl ofer.

Proiectarea albumului

După predarea fotografiilor în galeria online, voi veți alege fotografiile pentru album în maxim 30 zile, o să primiți designul digital pentru confirmare înainte de print, iar în maxim alte 30 de zile după confirmarea designului o să primiți albumul.

Îmi plac albumele cu un design curat, minimalist, astfel încât fotografiile să fie cât mai mari în pagină. Pentru asta recomand aproximativ 50-60 fotografii ca număr optim în albumele de nuntă. În albume nu există linii de îmbinare, ceea ce înseamnă că imaginile pe care le alegeți se pot plasa pe toate colțurile, chiar și în centrul albumului, fară distorsiuni.

Proiectatarea designului se face cu cea mai mare atenție, iar printarea se face cu materiale de cea mai intalta calitate, astfel încât să vă puteți bucura de ele pentru multe generații. Care fotografii ar trebui să fie cu siguranță în album? Dorești să adaugi un text special, de exemplu o parte din discursul celui mai bun prieten ? Îți voi oferi libertatea de a te gândi la modul în care iți idoresti albumul.

Este disponibilă o variată gamă de culori frumoase pentru coperta albumelor, nu ezitați să mă întrebați despre posibilități. Dacă culoarea voastră nu este listată, vă voi ajuta cu plăcere. Am făcut ca tot procesul să fie cât mai ușor posibil pentru voi. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți câteva dintre imaginile preferate și eu pot face restul. Putem lucra împreună pentru realizarea albumului pe care îl doriți.

Pot să vă prezint albumele și restul produselor la o întălnire personală sau printr-un video-call.

Povestea albumului

Unele cupluri își aleg 30 fotografii cu cele mai importante detalii de la nunta lor. Alte cupluri au nevoie de cel puțin 120 fotografii.
Dacă credeți că nu puteți să alegeți, utilizați ultima opțiune pentru mai multe fotografii de la eveniment.
Cu cât puteți alege mai puține cu atât mai bine și cu cât ai nevoie de mai multe fotografii, cu atât albumul devine mai gros.
Sunt bucuros să vă fiu de folos.

Pas cu pas

01. Cunoașteți-mă

Luați-vă timp pentru a afla puțin despre cine sunt și ceea ce fac. Aici o să fie de folos pagina Despre mine dar și profilurile mele pe rețelele sociale, Instagram si Facebook.

02. Luați legătura

Complectați formularul de contact de aici, fie îmi trimiteți un e-mail și îmi transmiteți toate lucrurile pe contact@bogdancrisan.ro

03. Ne întâlnim

Decidem împreună cu privire la o oră și o zi în care ne putem întâlni și discuta de toate lucrurile despre nuntă. Mi-ar placea să vă cunosc la o cafea (sau un ceai), iar dacă acest lucru nu este posibil, ne putem vedea într-un videocall.

04. Devenim serioși

După ce ați luat decizia și ați ales pachetul, semnați contractul și plătiți un avans de 25% pentru a vă asigura data. De acum e oficial, data e rezervată !!!

05. Fiți entuziasmați

Acum, așteptăm. Voi rămâne disponibil în proporție de 1000% și vă voi contacta înainte de ziua cea mare.

06. Căsătoriți-vă

Bucurați-vă de ziua voastră, sărbătoriți dragostea și profitați la maximum de prietenii și de familia voastră. Voi fi prezent să surprind totul.

Vă rog să rețineți că toate pachetele sunt complet ajustabile și personalizabile pentru a se servi fiecărei nevoi. Abia aștept să îmi scrieți pentru a discta despre cea mai potrivită opțiune pentru voi.

Cred că acolo unde unde ne investim timpul, inimile și banii noștri contează. O să fiu aici pentru a vă ghida și a vă ajuta să creați un program pentru ziua nunții și a vă asigura că totul decurge așa cum v-ați dorit pentru a vă bucura de fiecare moment !
Pentru că prietenia noastră să nu se oprească după nuntă, îmi place să continui să fac parte din povestea voastră de dragoste oferind sesiuni aniversare, sesiuni de maternitate și multe altele !

Vreau să surprinz ziua așa cum vreți să v-o amintiți.